We hadden prachtig weer, het terras was goed gevuld en de sfeer was opperbest; kortom muziekvereniging W.I.K. kan terugkijken op een geslaagde Effe noar Geffe.

In samenwerking met het Erfhuis met hun ‘Veiling der Emoties’ verzorgde W.I.K. voor de 4e keer het terras voor de Koppellinck met entertainment, een natje en een droogje.

Dit jaar was onze Geffense radio DJ ‘de Petôssiman’ van de partij. In zijn eigen vertrouwde en humoristische stijl vermaakte hij het publiek met muziek en slappe klets. Radio maken zit in zijn bloed en dat was goed te horen! Peter, da ge bedankt zèt, dè witte!
Een andere nieuwkomer was de zeskoppige muziekformatie ‘Kryner Beat’. De verschillende bekende popnummers (met een Oostenrijks sausje) gingen er bij het publiek goed in. Er werd volop mee geswingd. Daarnaast gaven het Maasdonkse WOU –orkest onder leiding van onze eigen Stan Smits (zie de foto) en blaaskapel de Pompzwengels acte de presence.

Natuurlijk was de bijdrage van de leden van het Erfhuis onmisbaar op deze gezellige dag. Er werd flink geboden op de oude kitscherige spullen/ collectoritems die geveild werden. Men zong mee met ‘Brandend zand’ en er werd kostelijk gelachen om de ‘ad hoc’ grapjes van de veilingmeesters. Top!

Alle vrijwilligers en sympathisanten hartstikke bedankt voor jullie bijdrage! En natuurlijk ook onze grote dank aan alle mensen die op ons terras zijn neergestreken. De opbrengsten van de horeca komen ten goede aan het onderhoud en aanschaf van het instrumentarium van W.I.K. Daarnaast gaan alle opbrengsten van de ‘Veiling der Emoties’ naar het BEHOCA project in Kenia van onze dorpsgenoot Melissa Kreps.

eng2013