Marcel van Vught

Marcel staat sinds medio augustus 2014 als instructeur voor de slagwerkgroep van W.I.K. en tevens verzorgt hij de slagwerkopleidingen binnen de vereniging. Hij is afgestudeerd en gediplomeerd ‘docerend musicus klassiek slagwerker’ en ‘docerend musicus geïmproviseerde muziek’. Beiden behaald aan het Brabants Conservatorium. Daarnaast heeft hij diverse gastlessen gevolgd op verschillende conservatoriums en het landelijke instructeurs diploma behaald om voor zowel ongestemde als gestemde slagwerk(=HAFA) groepen te staan.

Marcel is werkzaam als docent voor de regionale drumschool ‘Rythm Impact’ uit Berlicum. Naast lesgeven is hij ook actief als slagwerker in diverse uiteenlopende formaties van jazz, latin, commerciële muziek tot aan harmonie, fanfare en bigbands.
Ook verzorgt hij muziek op maat voor feesten en partijen, openingen en organiseert hij workshops voor scholen en bedrijven. Tenslotte is de geboren slagwerker actief in de ‘Marching wereld’ en zit hij in het bestuur van de PAS(=Chapter Holland) dat jaarlijks diverse slagwerk- projecten/doelen organiseert. Kortom een muzikale duizendpoot!

Marcel van Vught