Marcel van Vught

Marcel staat sinds medio augustus 2014 als instructeur voor de slagwerkgroep van W.I.K. en tevens verzorgt hij de slagwerkopleidingen binnen de vereniging. Hij is afgestudeerd en gediplomeerd ‘docerend musicus klassiek slagwerker’ en ‘docerend musicus geïmproviseerde muziek’. Beiden behaald aan het Brabants Conservatorium. Daarnaast heeft hij diverse gastlessen gevolgd op verschillende conservatoriums en het landelijke instructeurs diploma behaald om voor zowel ongestemde als gestemde slagwerk(=HAFA) groepen te staan.

Naast lesgeven is hij ook actief als slagwerker in diverse uiteenlopende formaties van jazz, latin, commerciële muziek tot aan harmonie, fanfare en bigbands.
Ook verzorgt hij muziek op maat voor feesten en partijen, openingen en organiseert hij workshops voor scholen en bedrijven.

Kortom een muzikale duizendpoot! Deze muzikale duizendpoot heeft een eigen website www.rhythmproductions.net waar hij alles super goed uitlegt. Je bent nooit te oud om muziek te leren maken. Je krijgt 20 minuten les in je eigen tempo en op je eigen niveau.