robbert vos

Het donateursconcert op 6 april van muziekvereniging W.I.K. uit Geffen staat dit jaar in het teken van sprookjes! Dit is tevens het allerlaatste concert met onze dirigent Robbert Vos. Na 8 mooie jaren op een sprookjesachtige manier afscheid van onze vereniging.

U wordt verwelkomd door sprookjesfiguren, kunt wegdromen bij muziek van de Efteling en Disney en wordt getrakteerd op betoverende dansen. De majorettes vertellen het verhaal van Hugo van de Bokkenrijders, de slagwerkgroep speelt alsof ze de wereld moeten redden en de fanfare maakt samen met het publiek een wondere reis naar het land van Gulliver’s Travels.

Benieuwd hoe het sprookje van Robbert samen met WIK eindigt? Kom dan naar het donateursconcert van W.I.K. op zaterdagavond 6 april in de Koppellinck te Geffen en kijk of u ergens reuzen, elfjes en prinsessen kunt ontdekken. Onder alle bezoekers zullen enkele prijzen verloot worden als dank voor uw steun tijdens de afgelopen donateursactie. Daarnaast is er een bar die zorgt voor de nodige hapjes en drankjes. Kortom, een gezellig avondje uit!

Wanneer: Zaterdag 6 april 2013
Aanvang: 20.00 uur (De zaal is open om 19.30)
Waar: De Koppellinck in Geffen

De entree is gratis!