We kunnen terugkijken op een geslaagd uitwisselingsconcert! Op zaterdag 22 november 2014 heeft W.I.K. samen met ’Oefening Baart Kunst’ (O.B.K.) uit Driebruggen een schitterend concert verzorgd in De Geer in Geffen.

In korte tijd werd (dankzij vele ‘handen’) de sporthal omgetoverd tot een sfeervolle concertzaal.
Na een openingswoord van Burgemeester Augusteijn en voorzitter Charles van Herpen trad W.I.K. op. In de pauze werd een speciaal dankwoord uitgesproken voor wethouder Rini van de Ven. Hij was er bijna altijd als W.I.K. optrad. De vereniging is hem zeer dankbaar voor zijn grote betrokkenheid en interesse al die jaren.

Stichting “Vrienden van W.I.K.” deed een oproep voor donaties ten behoeve van het instrumentarium. Er zijn flinke kosten gemoeid met het onderhoud en vervanging van de instrumenten. Iedere bijdrage is welkom! U kunt ons contacteren via info@wikgeffen.nl

Na de pauze was O.B.K aan de beurt. Het publiek werd wederom getrakteerd op een mooi optreden van hoogstaand niveau. Daarna was de Afterparty met Robby Lee in het sportcafé, waar het nog lang gezellig bleef.

Speciale dank aan: Arie, Anouska en Sandra (Sportcafé), de beheerders van Sporthal De Geer, Chrisjan van Dinther (Lips Groen), Rob Leenders (Entertainment en licht), René Brands (Traktatie), Willibrord de Veer (Stichting Vrienden), Hans en Will van Leeuwen (Foto’s), Marie-José van Dinther (ladyspeaker), Ed Roelofs OBK Driebruggen (Bestuur), dirigent Mark van Mil, burgemeester Roel Augusteijn, wethouder Rini van de Ven en pastoor David van Dijk.

Klik hier voor de foto’s!
OBK WIK 150