NIEUWE DIRIGENT
In de persoon van Mark van Mil (31) uit ’s-Hertogenbosch heeft onze vereniging een waardige opvolger voor Robbert Vos bij de Fanfare kunnen benoemen. De sollicitatiecommissie onder de bezielende leiding van onze vicevoorzitter Johan heeft Mark van Mil uitgeselecteerd uit liefst 32 sollicitanten. Tijdens Effe Noar Geffe heeft Geffen voor het eerst kennis kunnen maken met de nieuwe dirigent.

open lucht mis 2013 002Mark van Mill in actie tijdens Openluchtmis EFFE NOAR GEFFE

Mark van Mil heeft ruime ervaring opgedaan in de wereld van de blaasmuziek. Als dirigent is hij verbonden geweest aan zowel harmonieorkesten, fanfareorkesten en brassbands op verschillende niveaus. Hij is bijvoorbeeld dirigent van fanfare OBK Drieburgen en harmonie St. Caecilia Made. In het verleden speelde hij als trompettist bij het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest en Harmonie Sint Michael van Thorn. Zijn doel bij iedere vereniging is om op een gedreven, bevlogen en boeiende manier te groeien, zowel muzikaal als sociaal. Met zijn enthousiasme hebben wij de juiste muzikaal leider voor W.I.K. gevonden.

MAASLANDCUP
Ons Fanfareorkest haalde op zondag 10 november een mooie derde prijs tijdens de regionale strijd om de felbegeerde Maaslandcup in Herpen. Met een puntentotaal van maar liefst 81 punten mogen we erg trots zijn op het behaalde resultaat.

Dit jaar werd ook voor het eerste een publieksprijs uitgereikt. Het publiek bepaalde bij een extra te spelen stuk welk orkest ze het best vonden. Daarbij werden we tweede! We speelden het stuk
‘Abba Wonna Dance’, gearrangeerd door de bekende plaatselijke musicus Rob van Reijmersdal.

Als Bestuur zijn wij natuurlijk beretrots op de puike prestaties van ons fanfareorkest en onze dirigent!

Charles van Herpen
voorzitter