GEFFEN – De bekende Brabantse troubadour Gerard van Maasakkers geeft in 2014 op zondag 6 april 2014 een optreden in de grote zaal van Cultureel Centrum De Koppellinck.

Het concert wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van W.I.K.

Foto: Ronald Rietman

Foto: Ronald Rietman

De Stichting Vrienden van W.I.K. grijpt de organisatie van het concert met Van Maasakkers aan om meer bekendheid te geven aan haar doelstelling: het instrumentarium van muziekvereniging ”Willen Is Kunnen” op niveau houden. Als tegenprestatie voor het aangeboden concert zal het Fanfareorkest van W.I.K. onder leiding van haar dirigent Mark van Mil uit ’s-Hertogenbosch een aantal songs van Van Maasakkers begeleiden. U kunt daarvan getuige zijn voor € 17,50 per persoon.

Gerard van Maasakkers won in 2012 de prestigieuze Annie M.G. Schmidt en werd uitgeroepen tot ereburger van de provincie Noord-Brabant. Maar de nuchtere troubadour heeft de blik alweer vooruit gericht. Zijn oevre van ruim 35 jaar singer/songwriterschap, wordt dit theaterseizoen uitgebreid met tal van nieuwe liedjes. Het is de Stichting Vrienden van W.I.K. gelukt Van Maasakkers en zijn vaste begeleider gitarist Harry Hendriks te strikken voor een optreden in De Koppellinck op zondag 6 april.

Kaarten in de voorverkoop kosten  € 17,50 per stuk en kunt u kopen bij Bosch – Van Erp, Kerkstraat 7 in Geffen.

Inwoners van buiten Geffen kunnen mailen of bellen naar de Stichting Vrienden van W.I.K.: charlesvanherpen@home.nl , tel: 073 – 532 4628 b.g.g. 06-53916725. Bestelde kaarten kunnen voor € 1,- per stuk worden opgestuurd.