Op zaterdagavond 9 juni 2018 wordt het Vrienden van W.I.K. concert in de Koppellinck gehouden. Dit jaarlijkse concert wordt speciaal georganiseerd voor al onze donateurs en trouwe fans. De blazers, slagwerkers en majorettes van W.I.K. laten zich graag horen en zien tijdens dit gezellige muzikaal spektakel!

Natuurlijk laten we de imposante muziek horen waar de fanfare zoveel punten mee gescoord heeft tijdens de concoursen in Veldhoven en Drachten. Maar daarnaast hebben we ook allerlei bekende nummers voor je in petto. Zo komen er onder andere medleys van Anouk en de Efteling voorbij.

We verrassen je met een divers, avondvullend programma. ZING gezellig mee of GENIET in stilte! De bar is open voor de nodige hapjes en drankjes. Ook na afloop kun je nog lekker even naborrelen.

IEDEREEN is van harte welkom!!

Tijdens het concert wordt bekend gemaakt wie in de PRIJZEN is gevallen met de donateursactie. Wil je nog kans maken op onze leuke prijzen, ook op de avond zelf kunt je nog loten kopen. De uitslag wordt later gepubliceerd in de Torenklanken.

Wanneer: Zaterdag 9 juni 2018
Aanvang: 20.00 uur (Zaal open: 19.30u)
Waar: De Koppellinck , Geffen

De entree is uiteraard gratis, als dank voor je support!