Arnout van Erp is verkozen tot W.I.K. Werkbij van het afgelopen jaar. Dit kreeg de actieveling te horen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van W.I.K. op 3 januari 2024.

Arnout is naast een gedreven muzikant ook zeer actief als vrijwilliger voor de muziekvereniging. Met name in de rol van commissaris van het fanfareorkest. In die rol houdt hij zich bezig met eigenlijk alle praktische zaken rondom de repetities en optredens. Zoals de tijdschema’s, kleding, het programma en de bezetting van het orkest.

Een commissaris is de schakel tussen het bestuur, de dirigent en de muzikanten. Ook is hij vaak degene die alles afstemt met de locaties waar we mogen optreden. Hij verzorgt de communicatie richting het orkest en is andersom vraagbaak en aanspreekpunt.

Een drukke vrijwilligersjob dus. Voorzitter Johan van Herpen noemde hem niet voor niets een echte regelneef. Arnout zet zich het hele jaar door in voor de vereniging. Voor al deze verdiensten ontving hij de Werkbij-wisseltrofee en een speciaal insigne.

Van harte gefeliciteerd Arnout!