In een goed gevulde Koppellinck vond op 10 december 2023 het Vrienden van W.I.K. concert plaats. Muziekvereniging W.I.K. vermaakte het publiek met grootse muziek en spetterende dansen. Onze majorettes, slagwerkers en leden van het fanfareorkest lieten zien wat zij in huis hebben.

In het zonnetje gezet
Naast alle optredens hebben we ook onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Bij de majorettes vierde Janthe van den Elzen haar 5-jarig jubileum en Hannah Koenen haar 10-jarig jubileum! Het fanfareorkest had maar liefst 4 jubilarissen. Marion Bierings, Harold van Schaijk en Evi Savelkouls-Vos zijn ieder 25 jaar lid van de vereniging!

Een halve eeuw lid
Extra speciaal was het 50-jarig lidmaatschap van Jan Willem van Druenen. Enkele collega-muzikanten haalden hem thuis op en brachten hem in een cabrio naar de Koppellinck. Daar werd hij opgewacht door alle andere WIK-leden die voor hem een erehaag vormden. Na een warm welkomstwoord van voorzitter Johan van Herpen mocht hij over de rode loper het Geffense concertgebouw betreden.

Trots!
We kunnen terugkijken op een geslaagd Vrienden van W.I.K. concert. Na het officiƫle programma was het nog lang gezellig in de foyer. We zijn ontzettend trots dat veel leden het zo lang naar hun zin hebben bij onze vereniging. Alle jubilarissen nogmaals van harte gefeliciteerd!

Kijk hier de foto’s terug