Woensdag 21 mei t/m woensdag 28 mei 2014 komen de leden van muziekvereniging W.I.K. langs de Geffense deuren voor de jaarlijkse donateursactie.

Een muziekvereniging heeft de nodige onkosten. Denk aan de aanschaf en onderhoud van instrumenten en uniformen, de huur van de repetitieruimte en kosten van de dirigenten en muziekdocenten. De contributie van de leden en subsidie van de gemeente dekken dit helaas niet allemaal. Wij hopen van harte op uw bijdrage zodat u ons nog velP1120962e jaren voorbij ziet en vooral HOORT komen in de Geffense straten.

Voor slechts 3 euro koopt u een lot waarmee u kans maakt op leuke prijzen waaronder een Brabantse koffietafel en een dvd-speler. Natuurlijk is een vrije gift ook van harte welkom! Daarnaast krijgt u een smaakvolle attentie van ons!

Enkele weken later bent u van harte welkom op ons spetterende donateursconcert op zaterdagavond 14 juni om 20.00 uur. Ook dit jaar vindt deze plaats in de Koppellinck. De entree is uiteraard gratis, om u te bedanken voor uw steun! Op dit concert zullen de grandioze prijzen verloot worden onder de donateurs. Bewaar uw lot dus goed en neem het mee op 14 juni!

Naast de fanfare, slagwerkgroep, majorettes en studieorkest van WIK, zal ook koor ExpresZo ‘acte de présence’ geven op deze muzikale avond. Een avond die u dus niet mag missen!

Alvast bedankt voor uw warme hart voor de Geffense muziek!