Op zaterdagavond 14 juni 2014 houdt muziekvereniging W.I.K. uit Geffen haar jaarlijkse donateursconcert. Dit concert wordt speciaal gehouden om al onze donateurs en fans te bedanken die ons het afgelopen muziekseizoen gesteund hebben. Maar ook ieder ander is van harte welkom. W.I.K. is dit jaar niet alleen, ook het koor ExpresZo laat van zich horen op deze gezellige avond.

Met muziek uit het Wilde Westen, het oude Pompeii en New Orleans aan het begin van de 20e eeuw maakt het publiek een reis over de wereld. Ook worden er uitstapjes gemaakt naar muziek van Coldplay en Gerard van Maasakkers.

Mensen kunnen het lot dat zij gekocht hebben tijdens de donateursactie meenemen.  Men maakt daarmee kans op geweldige prijzen , waaronder een Brabantse koffietafel en een mountainbike! De prijzen worden beschikbaar gesteld door verschillende sponsoren waaronder Hanex Carwash en reclamebureau Creativos uit Geffen. Ook op deze avond kunnen nog loten gekocht worden.

Het donateursconcert wordt gehouden in M.F.C. de Koppellinck in Geffen. Het begint om 20.00u en de zaal is vanaf 19.30u geopend. De entree is gratis!

IMG_4405IMG_4416

IMG_4384