Muziekvereniging “Willen Is Kunnen” organiseert op zaterdag 25 april 2015, in samenwerking met alle andere culturele Geffense verenigingen, die mee willen doen, een Culturele Avond in brede zin met vooral muziek, maar ook dans en theater in sporthal De Geer in Geffen. Ook wordt een gelegenheidsorkest geformeerd met muzikanten afkomstig uit alle kernen van de gemeente Oss. De avond begint om 20.00 uur.

Er is een groot podium met daarvoor voldoende gezellige zitjes en achteraan in de zaal statafels. Aan de zijkant zijn marktkraampjes waar Geffense verenigingen en stichtingen, die dat graag willen, zich kunnen presenteren aan het Geffense, maar ook Osse publiek (bijvoorbeeld: Stichtingen Effe noar Geffe, BeHoCa, Arboretum, Vrienden W.I.K., etc.)
In het eerste deel laten wij als kern Geffen samen aan ”heel Oss” (College B & W, genodigden, Oss publiek) zien wat Geffen allemaal in haar mars heeft. In de pauze kan het publiek een drankje nuttigen, even gezellig buurten, serieus netwerken en/of de marktkraampjes bezoeken.

In het tweede deel treedt het 1e Groot Osse Gelegenheidsorkest o.l.v. Rob van Reijmersdal op. Dit gelegenheidsorkest bestaat uit enthousiaste leden van de 9 andere officiële Osse muziekverenigingen. De muzikale werken gaan van mondiaal naar lokaal. Gedurende de avond wordt er als het ware steeds meer ‘ingezoomd’. Na afloop van het officiële programma (circa 22.30 uur) is er een After Party met een optreden van Time Machine, een héle goede Geffense coverband.

U leest het al, u mag dit niet missen. Noteer zaterdag 25 april alvast in uw agenda! Over kaartverkoop en dergelijke informeren wij u binnenkort!

Commissie Geffen meets ”groot Oss”, bestuur W.I.K.

Klik hier voor het promotiefilmpje

WIKend