Ter afsluiting van het muzikale seizoen 2015-2016 was er op zondag 17 juli in De Koppellinck weer een fantastische voorspeelochtend van muziekvereniging W.I.K.. Onder grote belangstelling van familie en andere geïnteresseerden traden de leerlingen en majorettes van W.I.K. op. Ook het opleidingsorkest gaf ‘acte de présence’.  Extra speciaal was dat er een spetterend optreden verzorgd werd door de leerlingen die aan de drumclinic van BSO ’t Beertje hebben deelgenomen. Het was die ochtend weer opnieuw duidelijk dat Geffen een grote hoeveelheid talent bevat!

Naast alle optredens werden er verschillende mensen in het zonnetje gezet. Naomy Schuurmans en Janine van Erp hebben een oorkonde ontvangen omdat zij maar liefst 12,5 en 10 jaar lid zijn van de majorettes. Een bijzonder jubileum bij de majorettes! José Versteegen kreeg het zilveren insigne van de muziekbond toegekend wegens haar 25-jarig lidmaatschap bij de fanfare. Ze is een drijvende kracht achter de schermen van de vereniging en speelt ook nog eens de sterren van de hemel op haar bugel. Majorettes Marlin, Jaimy, Hannah, Sophie, Marit, Elin, Lonne, Loes en Lieke ontvingen hun A-diploma. Hiervoor zijn zij op acht onderdelen beoordeeld en lieten het publiek zien wat ze allemaal al kunnen met hun baton.

Eén huldiging was wel heel speciaal. Ans de Poot ontving uit handen van wethouder Kees van Geffen ‘De Gouden Oogappel’.  Dit is tevens een nominatie voor de titel  ‘Vrijwilliger van het jaar’ van de gemeente Oss. Ans kreeg deze onderscheiding en nominatie voor het vele vrijwilligerswerk dat zij verricht voor o.a. W.I.K., de Koppellinck en de parochie. In december is het Vrijwilligersgala in de Lievekamp en horen we of Ans de allerbeste vrijwilliger is van de gemeente Oss. Wat ons betreft verdient ze deze titel zeker!

W.I.K. is super trots op deze mensen, van harte proficiat!!

Klik hier voor de foto’s

Ans de Poot

Ans de Poot ontvangt ‘De Gouden Oogappel’ uit handen van Wethouder Kees van Geffen

 

http://www.d-tv.nl/index.php/nieuws/25620-ans-de-poot-krijgt-gouden-oogappel.html

http://www.bd.nl/regio/oss-uden-veghel-e-o/oss/gouden-oogappel-oss-voor-ans-de-poot-1.6195372