Welke instrumenten spelen er allemaal in een fanfare of slagwerkgroep? Hoe laat je een baton sierlijk draaien? Hoe klinken verschillende muziekinstrumenten afzonderlijk? En krijg je zelf ook geluid uit zo’n instrument? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens de voorspeelochtend van muziekvereniging W.I.K. op zondag 17 juli 2016 om 11.00 uur.

Tijdens de voorspeelochtend laten alle leerlingen van W.I.K. horen wat ze allemaal kunnen. Ook het opleidingsorkest zal zich presenteren. Het opleidingsorkest is bedoeld om het musiceren in een groot orkest onder de knie te krijgen voor leerlingen die al wat langer een instrument bespelen.

Extra bijzonder deze ochtend is dat de spiksplinternieuwe leerlingen van de drumclinic van BSO ’t Beertje een spetterend optreden zullen verzorgen. Deze jonge talenten laten horen wat ze in slechts 6 weken hebben geleerd!

Bij muziekvereniging W.I.K. is er plek voor iedereen die een instrument wil spelen of wil dansen! De kinderen worden naast de muziek ook getrakteerd op iets lekkers en voor de ouders is er koffie.

Zien we je dan?

Groeten,

W.I.K.

IMG_2912IMG_2862 IMG_2863